MH17: Co to ti Malajsijci vyvádějí?

 

Tak toto ne! To co si nedovolila žádná země EU, žádní „hlídací psi demokracie“, ani jedna tajná či veřejná služba, dokonce ani v USA, tak toto si dovolili jacísi Malajsijci! Po třech týdnech od pádu jejich letu MH17 se provokativně zeptali ukrajinské strany, kde jsou záznamy řízení letového provozu (ATC)! Toto si netroufli ani Nizozemci, kteří mají nejvíce obětí havárie. Dokonce ani žádné světové masmédium nenapadlo položit tuto nevhodnou otázku.

Viník je přece znám už od 17. 7., sankce byly uvaleny, tak co?

Řekl bych, že Malajsie si koleduje a navíc nedrží basu, sakra! Aby nám v tom nakonec neudělali bordel…

Celý článek New Straits Times v ANJ zde:http://www.nst.com.my/node/21260

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1208/4945/original.jpg

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
6 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
VK
VK
11. 8. 2014 11:07

Kde jsou příbuzní obětí z Boeingu 1 část Již krátce po havárii na Ukrajině jsem zaznamenal názor, že sestřelené letadlo je falešné a že cestující malajské linky (pravděpodobně agenti CIA) v Holandsku nenastoupili do které tam mělo přistát jako pravidelný let, ale do letadla které bylo uneseno cca před 3 měsíci, kdy s ním odletěli neznámo kam. Toto nad mořem již dříve ztracené „letadlo-duch“ v Amsterdamu přistálo po výměně se skutečnou linkou, která místo na mezinárodním letišti přistála na tajné základně při cestě. Odkud také startovalo letadlo „duch“, aby přistálo jako pravidelný let. Skutečnou linku, která operativně přistála na tajné… Číst vice »

VK
VK
11. 8. 2014 11:08

Kde jsou příbuzní obětí z Boeingu 2. část Dokonce jsem nalezl web, kde nějaký mladík porovnával fotografie obou Malajzijských letadel a dokazoval na krytu podvozku předního kola a odlišnostech modro-červených pruhů u svislé ocasní plochy obou letadel, že tedy k výměně ve vzduchu skutečně došlo. Celé toto považuji za velmi přiškrcené za pravdu, ale přece jenom v těchto konspiracích zazněl jeden významný argument. Kde jsou články o příbuzných obětí ze sestřeleného letadla? Pokud spadne letadlo, tak stránky mainstreamu zaplňují v obrovské míře rozhovory s pozůstalými. Naopak jsem zaznamenal, že všem obětem (co je blogeři identifikovaly podle záběrů pasů hned po… Číst vice »

VK
VK
11. 8. 2014 11:10

Kde jsou příbuzní obětí z Boeingu 3. část

Když už jsem si trochu pohrál s těmi ne zcela pravděpodobnými teoriemi, ještě přikládám odkaz na odposlech rozhovoru Porošenka a Obamou, kde Porošenko vysvětluje proč museli to letadlo sejmout stihačkou a ne podle plánu.
http://outsidermedia.cz/sv%C4%9Bt-rusk%C3%BDma-o%C4%8Dima-260/

Ty rozhovory s pozůstalými Ukrajinské havárie by mne ale opravdu zajímaly. Prve zmizelému letadlu byly stavěny pomníčky, pořádány masové pietní, akce atd, atd… Možná vše toto zaniká v podstatně závažnějším tématu – bude-li nebo nebude-li 3. světová válka, ale přesto se ptám.

Mudrc
Mudrc
11. 8. 2014 12:28

Opravdu bych rád věděl, kam se poděly záznamy mezi pilotem a řídícím leteckého provozu. Pokud vím, jsou několikrát zabezpečeny a dokladovány. Takže tady něco hodně smrdí!

peter.
12. 8. 2014 13:14

Musíme sa zmieriť s tým,že táto udalosť sa zaradí do radu udalostí typu-Európu zachránila pred nemeckým nacizmom US armáda,J.F.K zavraždil L.H.Oswald,za WTC 9/11 je zodpovedný Bin Ládin,za masaker v Račaku sú zodpovední Srbi,no a boeing MH117 zostrelili proruskí separatisti s pomocou Ruska raketou systému BUK.Každý kto by tvrdil niečo iné a nech by mal pre svoje tvrdenie aj tie najnevyrátenejšie dôkazy,bude označený za konšpiratívneho teoretika.Tak rozhodli USA.Bodka.

peter.
12. 8. 2014 13:16

oprava:konšpiračného teoretika