Military monitor 33-34/2012

Pravidelný (povětšinou) monitoring zpráv o zbrojení, konfliktech, chřestění zbraněmi, válečnických vášních a geopolitice za období od 13.8.2012 do 26.8.2012.


USA testovaly hypersonický letoun, pokus se však nezdařil. Nevadí, příště se to určitě povede. Taková úžasná zbraň prostě musí existovat.


To Čína tajně vyvíjí raketu schopnou zasáhnout USA a výsledky jsou prý více než slibné. Kam se hrabe Írán, to se nedá srovnat. Jenže Írán je jako „argument“ pro expanzi PRO v Evropě jaksi uvěřitelnější.


Tatarstán se radikalizuje, hrozí mu osud Čečenska.


Už jste viděli prototyp nového obojživelného tanku?


BIS se diví, že Českou republiku zaplnili ruští špióni, ale mít v merku někoho, kdo je tak hluboko v americké řiti jako ČR, přece musí být pro Rusko logicky výhodné.


Redakční poznámka: Pokud jste se chtěli začít radovat, jak je Monitor tentokrát krátký, tak raději zase přestaňte. Lidé ani nedostali rozum, ani se ve vrchnosti nehnulo svědomí, to jen dovolená v kombinaci s deziluzí přerůstající v apatii a vrozenou leností vykonaly své. Svět je pořád „normální“, čili se zbrojí o sto šest, sviňárny se páchají o sto sedm, propaganda běží o sto devět a imperialismus kvete o sto deset.

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments