Radar monitor 48/2010

Rumunský štít je vítaným příspěvkem k obraně NATO (Romanian missile shield becomes “welcome contribution” to NATO defence). Rumunsko sklízí čest a slávu, která byla upřena Česku. Byli jsme snad málo loajální? To se dá napravit!


WikiLeaks: Obama vyhandloval raketovou obranu za ruskou podporu (Wikileaks – Obama traded anti missile shield for Russian support). Aneb Češi a Poláci do toho neměli vůbec co mluvit (naštěstí, jinak by ty krámy už stály).


USA tlačí Turecko do radaru (United States Pressed Turkey To Host Missile Defense Radar).


NATO odmítlo ruské návrhy týkající se raketové obrany (NATO Rejects Russian Missile Defense Proposal, Report Says).


Rusko se obávalo, že se kvůli radaru v ČR ocitne pod drobnohledem.


Válka s Íránem nic nevyřeší, řekl americký ministr obrany. To je známá věc. Bohužel to ještě neznamená, že válka nebude.


Rozmístíme nové jaderné zbraně, pohrozil světu Putin. Hm… tak Putin „pohrozil“. Kdyby se stejně vyjádřil Obama, tak by určitě „sliboval“, nebo dokonce „nabízel“. A když už jsme u toho, nepohrozil světu, ale americký senátorům, které tím chce dotlačit k ratifikaci nové smlouvy START.,


Erdogan: Turecko nezůstane zticha, pokud Izrael zaútočí na Libanon: „Myslí si snad Izrael, že může vstoupit do Libanonu s nejmodernějšími letadly a tanky, zabíjet ženy a děti, ničit školy a nemocnice, a pak očekávat, že zůstaneme zticha? Myslí si, že může použít nejmodernější zbraně, fosforovou munici a kazetové bomby k zabíjení dětí v Gaze a potom očekávat, že zůstaneme zticha?“


Londýn umožnil Američanům obejít zákaz kazetových bomb. Lží, lstí, klamem, falší a úskokem… ale vždyť vy víte, jste přece Češi.


Vzkaz Íránu světu: jádro zkrotíme, bomby nás nezastaví: „Islámský režim má teď vše, co potřebuje k výrobě jaderného paliva, čímž se jeho jaderný program stal soběstačným.“ Podle USA ale není Írán schopen vyrábět jaderné palivo a usiluje o výrobu jaderné zbraně.


Íránský jaderný vědec zavražděn (Iranian nuclear scientist killed in motorbike attack). Podezření padá na Izrael.


Írán přiznal, že cyberútok poškodil jeho centrifugy (Iran: Computer Malware Sabotaged Uranium Centrifuges).


Ruský systém navigace není kompletní, tři satelity spadly do moře. Glonass, ruský ekvivalent amerického GPS tak stále není komplentí.


Izraelci nadávají vládě: chcete útočit na Írán, ale nezvládnete ani uhasit požár. To je ovšem hrubé nepochopení, protože ve válce se požáry zakládají, a ne hasí.


Troška: Řekl jsem ne radaru a dva pánové z ODS mi "zařízli" peníze: „Řekl jsem názor, že nesouhlasím s radarem v Čechách a dva pánové z ODS mi zajistili, že jsem nemohl dostat peníze na pohádku, Nejkrásnější hádanku, v které jsem ukázal nádherné české lesy, úžasnou hlubockou oboru. Naopak peníze třeba od Lesů ČR tehdy dostal film Tobruk, v kterém není jediný strom. Podivné, ale holt české.“


Mladého atentátníka si FBI vytvořila sama. Vítejte v hájemství lidských a občanských práv.

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments