Tisková zpráva ASIS: Naši členové jmenováni do nové české vlády

[Brusel] – Tři členové ASIS International, supervýznamné celosvětové organizace pro profesionály z oboru bezpečnostního managementu, byli 13. července jmenováni do nové vlády České republiky. Prezident České republiky, Václav Klaus, zvolil novou pravostředovou vládu po parlamentních volbách, které se konaly v květnu 2010.

Godfried Hendriks, CPP, Hlavní regionální viceprezident pro Evropu v organizaci ASIS International se k tomu vyjádřil: "Jmenování až tří z našich kolegů do tak vlivných postavení dokazuje, jak velký globální dosah a kvalitu má členství v organisaci ASIS."

Pan Vít Bárta, bývalý člen správní rady české organizace ASIS International, byl jmenován ministrem dopravy za politickou stranu Věci veřejné. Pan Bárta byl generálním ředitelem ABL, což je čelný poskytovatel bezpečnostních služeb v České republice.

Dr. Miroslav Zahálka, současný předseda české organizace ASIS International, byl jmenován náměstkem ministra pro informační technologii. Také zastupuje politickou stranu Věci veřejné. Dr. Zahálka byl ředitelem pro informace ve firmě ABL.

Pan Michal Moroz, tajemník a bývalý předseda správní rady české organizace ASIS International, byl jmenován náměstkem ministra vnitra za politickou stranu TOP09. Bude odpovědný za strategii a za management. Pan Moroz byl partnerským ředitelem ve firmě Moroz & Partner a poradcem ministerstva vnitra.

Pánové Bárta, Zahálka a Moroz jsou zakladatelskými členy organizace ASIS (č. 252) v České republice.

Co je ASIS International:

ASIS International je supervýznamná organizace pro bezpečnostní profesionály. Má celosvětově více než 37 000 členů. Byla založena r. 1955 a jejím cílem je zvyšovat efektivitu a produktivitu bezpečnostních profesionálů vytvářením vzdělávacích programů a materiálů, které se týkají širokých bezpečnostních zájmů, jak například výroční seminář ASIS a výstavy ASIS, a také konkrétních bezpečnostních témat. ASIS tako prosazuje význam a hodnotu profese bezpečnostních profesionálů podnikatelské sféře, sdělovacím prostředkům, vládním organizacím a veřejnosti. Tím, že ASIS international poskytuje členům a bezpečnostní komunitě přístup k rozsáhlému sortimentu programů a služeb a vydáváním nejvýznamnějšího časopisu tohoto podnikatelského odvětví pod názvem Security Management, stojí organizace ASIS v čele nejmodernějšího trendu v oblasti bezpečnostních služeb. Podrobnosti naleznete na stránkách asisonline.org a asisonline.eu

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč