Virové infekce: Jak se chránit výživou

Dr. Igor Bukovský přináší svůj žebříček nejužitečnějších složek stravy, které mohou poskytovat ochranu před průnikem virů do našeho ogranismu a následnou virovou infekcí.

Námět: Janika

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
leviathan
leviathan
27. 2. 2020 19:51

Jak na to? Začněme sebeuvědoměním. Věnujeme-li se věcem a ne lidem, je něco špatně. Nevěnujeme-li se vlastnímu stavu organismu a životosprávě, brzy poznáme, že něco děláme špatně. Takže: Máme těžký deficit kyseliny listové. Důvodem je pan baron Leibig a jeho NPK, které spolehlivě vytlouká ze zeleniny nezbytné enzymy štěpící onu kyselinu listovou, jinak vitamín B9. Cpát se salátem z hypermarketu znamená pouze zvýšenou plynatost, protože nejsou enzymy, které by tu spoustu zelené hmoty zpracovaly na nezbytné živiny. Dále je deficitní vitamín C, a to z obdobného důvodu – prostě se nějak nedobře vstřebává i z ovoce, zeleniny a některých ořechů.… Číst vice »