Dr. Igor Bukovský přináší svůj žebříček nejužitečnějších složek stravy, které mohou poskytovat ochranu před průnikem virů do našeho ogranismu a následnou virovou infekcí.
Námět: Janika
Dr. Igor Bukovský přináší svůj žebříček nejužitečnějších složek stravy, které mohou poskytovat ochranu před průnikem virů do našeho ogranismu a následnou virovou infekcí.
Námět: Janika
Jak na to? Začněme sebeuvědoměním. Věnujeme-li se věcem a ne lidem, je něco špatně. Nevěnujeme-li se vlastnímu stavu organismu a životosprávě, brzy poznáme, že něco děláme špatně. Takže: Máme těžký deficit kyseliny listové. Důvodem je pan baron Leibig a jeho NPK, které spolehlivě vytlouká ze zeleniny nezbytné enzymy štěpící onu kyselinu listovou, jinak vitamín B9. Cpát se salátem z hypermarketu znamená pouze zvýšenou plynatost, protože nejsou enzymy, které by tu spoustu zelené hmoty zpracovaly na nezbytné živiny. Dále je deficitní vitamín C, a to z obdobného důvodu – prostě se nějak nedobře vstřebává i z ovoce, zeleniny a některých ořechů.… Číst vice »